1 |
GLOBAL WARMING: PROBLEMS AND PRECAUTIONS |
2024 |
Bölüm(ler) |
ORNAMENTAL PEPPERS IMPORTANCE IN GENETIC AND ECOLOGICAL SUSTAINABILITY |
AKADEMİSYEN YAYINEVİ |
KARİPÇİN MUHEMET ZEKİ,ÇIĞ ARZU,GULIYEVA SEVİNC |
2 |
AGRICULTURE, FORESTRY AND AQUACULTURE SCIENCES |
2024 |
Bölüm(ler) |
APPLICATIONS RELATED TO THE USE OF SALICYLIC ACID IN FRUITS |
SERÜVEN |
PEKEDİS Pınar,KARİPÇİN MUHEMET ZEKİ,PEKEDİS İRFAN |
3 |
GENEL SEBZECİLİK |
2024 |
Bölüm(ler) |
Kültür Sebzelerin Gen Merkezi ve Sınıflandırılması |
AKADEMİSYEN YAYINEVİ |
KARİPÇİN MUHEMET ZEKİ |
4 |
FARKLI YÖNLERİYLE KABAKGİLLER ÜZERİNE
BİLİMSEL ÇALIŞMALAR |
2024 |
Bölüm(ler) |
KABAK TÜRLERİNDEKİ ÇEŞİTLİLİK |
İKSAD |
KARİPÇİN MUHEMET ZEKİ |
5 |
BAHÇE TARIMINDA ARAŞTIRMALAR VE UYGULAMALAR |
2023 |
Bölüm(ler) |
BİBLİYOMETRİK ANALİZ YÖNTEMİ İLE TOPRAKSIZ TARIM ÇALIŞMALARININ 21. YY’DAKİ TRENDİNİN BELİRLENMESİ |
İKSAD |
AKŞAHİN VEYSİ, KARİPÇİN MUHEMET ZEKİ |
6 |
FARKLI YÖNLERİYLE LAHANAGİLLER ÜZERİNE BİLİMSEL ÇALIŞMALAR |
2023 |
Bölüm(ler) |
TURP YETİŞTİRİCİLİĞİNDE GÜBRELEME |
İKSAD |
DİRİKOLU MERVE, KARİPÇİN MUHEMET ZEKİ |
7 |
ZİRAATİN FARKLI ALANLARDAKİ UZANIMLARI |
2022 |
Bölüm(ler) |
Anadolu ve Tarım |
İKSAD |
KARİPÇİN MUHEMET ZEKİ |
8 |
AGRICULTURAL STUDIES ON DIFFERENT SUBJECTS |
2021 |
Bölüm(ler) |
AGRICULTURAL ETHICS MULTIFUNCTIONAL AGRICULTURE? |
İKSAD |
KARİPÇİN MUHEMET ZEKİ, IŞIK GÜLDEN GÜNDÜZ |
9 |
ORNAMENTAL PLANTS IN DIFFERENT APPROACHES |
2020 |
Bölüm(ler) |
DEKORATIVE VEGETABLE |
iksad yayınevi |
KARİPÇİN MUHEMET ZEKİ |
10 |
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Teori ve Araştırmalar |
2020 |
Bölüm(ler) |
Kurutulmuş Sebze |
Gece Kitaplığı |
KARİPÇİN MUHEMET ZEKİ |
11 |
SEBZECİLİKTE FARKLI YAKLAŞIMLAR |
2022 |
Bölüm(ler) |
TRÜF MANTARININ DAĞILIŞ ALANLARI VE TÜRKİYE’DEKİ DURUMU |
İKSAD |
GEREZ HALİL, KARİPÇİN MUHEMET ZEKİ |